ANBEFALINGER

 Mikkel Mogensen - Bordtennis ungdom

⭐⭐⭐⭐⭐

´´Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Anna, det er KUN positive oplevelser. Anna tænker alternativt. Hvis der er noget som ikke fungerer - så finder vi bare en anden løsning, så jeg kan komme videre. Mindsettet er 100% = KUN MULIGHEDER.


Anna er sjov at arbejde sammen med, og hun har gjort en kæmpe forskel for både min personlige og sportslige udvikling. Jeg har rykket mig med flere ratingpoint i år - end hvad der burde være muligt. Tak Anna!´´

⭐⭐⭐⭐⭐

Josephine Bøgh - Tidl. landsholdsrytter spring

Mentaltræning er et meget større emne end jeg først lige troede. Jeg er blevet overrasket over hvor mange redskaber, Anna har kunne give mig uanset hvilket problem, jeg præsenterer hende for. Om det har været på det sportslige plan eller i mit privatliv.


Med mere fokus på mentaltræning har jeg kunne mærke forbedring i mit humør og overskud. Generelt set en mere positiv indstilling fordi der nu er redskaber til at håndtere, nedture, modgang og faktisk også medgang! Mentaltræning kan virkelig bruges uanset hvor man er i sit liv og om man dyrker sport eller ej!

Jeg er virkelig glad for mit samarbejde med Anna og jeg glæder mig til de mange mange ting jeg ved jeg endnu kan lære fra hende! 

⭐⭐⭐⭐⭐

Katrine A. - Fodboldspiller 1. division 

Der er ingen tvivl om, at jeg på det varmeste kan anbefale et samarbejde med Anna til atleten, der ønsker at arbejde med egne mentale barrierer på vejen til at opnå nye, større mål.


Først og fremmest er Anna som person enormt empatisk, smilende og tillidsvækkende, og hun formåede på den måde at skabe et trygt forum med plads til alle mine følelser og tanker. Gennem sessionerne har jeg opnået brugbare mentale værktøjer og teknikker til dels at omvende negative tankemønstre, men også til at holde fokus og tage ansvar for både mig selv og holdkammerater.


Rom blev naturligvis ikke bygget på én dag, men efter få sessioner kunne jeg se en markant positiv indflydelse på mine præstationer. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Jacob Britze - Bordtennisspiller 

Anna har virkelig hjulpet mig med min sport.

Som de fleste nok ved, når man kommer op på et hvis niveau i sport, er det mentale fuldstændig altafgørende. Og efter at have været i forløb hos Anna, har jeg virkelig fundet ud af at det nærmest er 80% af det, som ligger op i hovedet på dig.


Anna har virkelig hjulpet med mig at tage styring over min nervøsitet og kontrollere de negative tanker som kommer undervejs, hvilket har gjort at jeg har rykket mig helt vildt. Kæmpe KÆMPE tak Anna, og en kæmpe anbefaling til alle der ville rykke sig markant med sin sport!

⭐⭐⭐⭐⭐

Alberte Blume - Springrytter

Jeg kan 100% anbefale et forløb med Anna. Jeg har rykket mig sindsygt meget de sidste tre måneder, både mentalt og fysisk. Da jeg tog kontakt til Anna var jeg bange for at lave fejl, bange for at blive ydmyget og ikke mindst bange for, at jeg aldrig ville får styr på min springning igen. Alt har taget en drejning og jeg kan nu se positivt på tingene, jeg tager altid ny læring med hjem, fejl er ok, mine resultater er forbedret MEGET og ikke mindst kan jeg ride LA nu, fordi jeg har styr på mig selv.


Ved samtaler og møder med Anna, har jeg fået mentale værktøjer, så som fokuskort, 5 minutters ´tænkepause´ og mentaltræningsbog. Alle disse ting har virkelig hjulpet. Jeg har lært både at bruge disse værktøjer i ridningen og min dagligdag.


Vil du udvikle dig? Så er et forløb hos Anna helt klart en kæmpe anbefaling. TAK Anna!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Christina Hansen - Springrytter 

Anna fik jeg anbefalet af en fra min klub. Hun har flyttet mine grænser rigtig meget, både fysisk og mentalt.


Jeg tør at udfordre mig selv nu. Jeg har altid bekymret mig meget over hvad andre tænker. Nu har jeg værktøjer til at håndtere mine tanker, sætte mig selv op til succes og holde fast i mit fokus.

Anna har et fantastisk tag på mennesker - hun giver dig mod! 

⭐⭐⭐⭐⭐

Susanne Andreasen - Dressurrytter 

Jeg tog kontakt til Anna, fordi jeg var gået helt i stå med min sport, og da jeg vidste hvad Anna indeholder som person, var der ingen tvivl om at det skulle være hende. Nu har vi været i gang i et stykke tid og jeg er mildest talt begejstret. Jeg har rykket mig fra at være handlingslammet og bange, til at glæde mig til at komme afsted og øve mig på, samt vise det jeg elsker allermest. De værktøjer jeg har fået, har gjort mig sikker og mere selvstændig på daglig basis - hvilket også har haft en positiv indvirkning på mit privatliv. 


Skal jeg nævne fem ord, der beskriver forløbet, vil det uden tvivl være: indhold, tro (på mig selv), kvalitet, succes og ikke mindst fremgang. 


Har du et ønske om at udvikle din mentale styrke, så er et forløb hos Anna virkelig anbefalelsesværdigt. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Yasan Ibrahim, Ungsenior Tennisspiller 

Mit mentaltræningsforløb med Anna har virkelig sat mig på det rigtige spor. Det har gjort at jeg kan spille mere frit, fordi jeg har lært at tage mit fokus og bruge min energi smart. Jeg har lært at tale mig selv positivt op uden at være egoistisk. Jeg har lært at sætte stærke mål og jeg har fået værktøjer til at blive ved at kæmpe for dem trods modgang.


Jeg har samtidigt fundet ud af hvilken mental forberedelse, der får mig til at præstere bedst. Forløbet har givet mig et andet syn på livet - der er flere løsninger end en (og end min)!

Anna er lyttende, men sætter mig samtidigt steder hvor jeg lærer at finde løsninger og se muligheder. Mit mindset er så skarpt nu!


Hvis du vil nå noget med din sport - så tag fat i Anna!


⭐⭐⭐⭐⭐

Benny Pedersen

- Sportsdirektør Team Zealand Cycling

Jeg har som sportsdirektør for et juniorcykelhold haft med unge elitesportsudøvere at gøre i en del år.
Da jeg havde brug for ekstra kompetencer, tog jeg kontakt til Anna. Det gav en masse til holdet, som
består af ni ryttere i alderen 17-18 år.
Hen over vinteren havde vi workshops, hvor Anna lavede øvelser med drengene. Primært om samarbejde og om at lære hinandens styrker og svagheder at kende, for netop at kunne hjælpe hinanden under konkurrencerne.


Anna fik i den grad drengene til at samarbejde, og hun fik dem løftet som et team.
Flere af dem har også været i forløb med hende enkeltvis, og efter flere sessioner med drengene, er der klart kommet en anden dynamik på teamet.

⭐⭐⭐⭐⭐

Natasja Madsen - Springrytter 

Jeg kan absolut kun anbefale et forløb med Anna. Jeg har rykket mig mentalt, særligt til stævner hvor jeg er blevet venner med min nervøsitet. Derved kan jeg nu fokusere på min opgave, min banegennemgang og mine mål. 


Ved samtalerne har jeg fået værktøjer, som jeg udover min ridning også bruger i skolen til både eksaminer og terminsprøver. Det her - det virker!

Da jeg gik ind i forløbet, var jeg helt alene med mine tanker. Men efter Annas hjælp, har jeg lært forskellige redskaber og værktøjer, jeg kan bruge til at håndtere mine tanker, mit spil og min energi.


Det har hjulpet mig meget, og jeg har set stor udvikling. Hvis du kender til at være alene med dine tanker, så synes jeg helt sikkert du burde tage kontakt til Anna!

⭐⭐⭐⭐⭐

Nicholas - Bordtennisspiller 

⭐⭐⭐⭐⭐

Anton P. - Cykelrytter

Mit forløb med Anna har været det vildeste. På blot 6 sessioner formåede hun at vende mit mindset fra opgivende - til at være en ægte fighter. Jeg har rykket så mange grænser og jeg føler mig skarp.

Jeg har lært at blive bevidst om mine tanker, mine følelser og min krops signaler. Ting jeg troede var tøsede, men som hjælper mig enormt til at være på toppen af mit game. 3 måneder og jeg er en opgraderet version af mig selv.


Tusind tak Anna. Du er guld værd.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lillian Hansen - Dressurrytter 

Jeg har altid haft lyst til mere end jeg havde mod til. Og været god til at fortælle mig selv, at jeg ikke kunne noget, fordi jeg var dum og bange. Anna lærte mig fra starten om at være glad når noget lykkedes og gå let henover det som var mindre godt.


Anna har været ved min side når jeg har været ked af det, vred og frustreret. Og hun har altid haft en plan for hvordan jeg kom videre. Jeg føler ikke længere, at jeg har nogen begrænsning. Modet kommer selvfølgelig ikke fra dag til dag, men nu kan jeg løse de problemer der opstår. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Annelouise Thomsen - Dressurrytter 

Anna har en ro over sig, som smitter af. Hun formår at få mig som rytter til at vokse med opgaven og føle mig tryg med det, jeg foretager mig. Anna har hjulpet mig til at se nye muligheder i ting jeg ellers havde givet op på. Allerede efter første session kunne jeg mærke en kæmpe forskel - jeg fandt mine styrker og det løftede mig.

Efter kun 2 sessioner vandt jeg en MB uhæmmet, bekymringsfrit og med et stort smil. Jeg giver Anna de bedste anbefalinger.

⭐⭐⭐⭐⭐

Max Andersen - Bordtennisspiller 

Hvis du vil lære hvordan du undgår at spænde ben for dig selv, og istedet udnytte dit potentiale - så er det Anna du skal have fat i! Jeg er blevet bevidst om at jeg altid har et valg. Jeg kan selvprogrammere mine tanker til at hjælpe mig. Det kræver træning - men den kan jeg udføre imens jeg alligevel bruger al min fritid i hallen. 

Det er så vanvittigt hvor meget man kan rykke sig fysisk, når mindsettet spiller, øjnene ser muligheder og rygsækken bliver fyldt op med positive erfaringer.


Det har været et vildt forløb. Jeg er på 3 mdr. blevet en helt anden spiller, ven, søn og jeg er blevet min egen leder. Tak Anna. Du har mange skøre ideer - men de ideer har åbnet mit mindset og forbedret mine resultater. 

Drømmer du også om at vinde mere? 

Så lad os tage en snak! Samtalen er gratis og uforpligtende.

Det er her vi sikrer at vi er det rette match - og at du er klar til at udvikling!