Hvad får du ud af at arbejde 1:1 med mig?

 Mikkel Mogensen - Bordtennis ungdom

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Anna, det er KUN positive oplevelser. Anna tænker alternativt. Hvis der er noget som ikke fungerer - så finder vi bare en anden løsning, så jeg kan komme videre. Mindsettet er 100% = KUN MULIGHEDER.


Anna er sjov at arbejde sammen med, og hun har gjort en kæmpe forskel for både min personlige og sportslige udvikling. Jeg har rykket mig med flere ratingpoint i år - end hvad der burde være muligt. Tak Anna!

⭐⭐⭐⭐⭐

Josephine Bøgh - Tidl. landsholdsrytter spring

Mentaltræning er et meget større emne end jeg først lige troede. Jeg er blevet overrasket over hvor mange redskaber, Anna har kunne give mig uanset hvilket problem, jeg præsenterer hende for. Om det har været på det sportslige plan eller i mit privatliv.


Med mere fokus på mentaltræning har jeg kunne mærke forbedring i mit humør og overskud. Generelt set en mere positiv indstilling fordi der nu er redskaber til at håndtere, nedture, modgang og faktisk også medgang! Mentaltræning kan virkelig bruges uanset hvor man er i sit liv og om man dyrker sport eller ej!


Jeg er virkelig glad for mit samarbejde med Anna og jeg glæder mig til de mange mange ting jeg ved jeg endnu kan lære fra hende! 

⭐⭐⭐⭐⭐

Katrine A. - Fodboldspiller 1. division 

Der er ingen tvivl om, at jeg på det varmeste kan anbefale et samarbejde med Anna til atleten, der ønsker at arbejde med egne mentale barrierer på vejen til at opnå nye, større mål.


Først og fremmest er Anna som person enormt empatisk, smilende og tillidsvækkende, og hun formåede på den måde at skabe et trygt forum med plads til alle mine følelser og tanker. Gennem sessionerne har jeg opnået brugbare mentale værktøjer og teknikker til dels at omvende negative tankemønstre, men også til at holde fokus og tage ansvar for både mig selv og holdkammerater.


Rom blev naturligvis ikke bygget på én dag, men efter få sessioner kunne jeg se en markant positiv indflydelse på mine præstationer. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Jacob Britze - Bordtennisspiller 

Anna har virkelig hjulpet mig med min sport.

Som de fleste nok ved, når man kommer op på et hvis niveau i sport, er det mentale fuldstændig altafgørende. Og efter at have været i forløb hos Anna, har jeg virkelig fundet ud af at det nærmest er 80% af det, som ligger op i hovedet på dig.


Anna har virkelig hjulpet med mig at tage styring over min nervøsitet og kontrollere de negative tanker som kommer undervejs, hvilket har gjort at jeg har rykket mig helt vildt. Kæmpe KÆMPE tak Anna, og en kæmpe anbefaling til alle der ville rykke sig markant med sin sport!

⭐⭐⭐⭐⭐

Alberte Blume - Springrytter

Jeg kan 100% anbefale et forløb med Anna. Jeg har rykket mig sindsygt meget de sidste tre måneder, både mentalt og fysisk.


Da jeg tog kontakt til Anna var jeg bange for at lave fejl, bange for at blive ydmyget og ikke mindst bange for, at jeg aldrig ville får styr på min springning igen. Alt har taget en drejning og jeg kan nu se positivt på tingene, jeg tager altid ny læring med hjem, fejl er ok, mine resultater er forbedret MEGET og ikke mindst kan jeg ride LA nu, fordi jeg har styr på mig selv.


Ved samtaler og møder med Anna, har jeg fået mentale værktøjer, så som fokuskort, 5 minutters ´tænkepause´ og mentaltræningsbog. Alle disse ting har virkelig hjulpet. Jeg har lært både at bruge disse værktøjer i ridningen og min dagligdag.


Vil du udvikle dig? Så er et forløb hos Anna helt klart en kæmpe anbefaling. TAK Anna!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Zoe Pasquier - Tennisspiller KB Elite

Jeg fortryder, at jeg ikke startede hos Anna noget før! Før mit forløb med Anna var jeg ikke altid 100% tro mod mig selv og mine evner i min sport. Anna har hjulpet mig til at indse mine styrker og fokusere på mig selv. Før har brugt meget energi på at tænkte over, hvad andre tænkte om mig, hvilket jeg ikke gør mere. Har fået fyldt min rygsæk med en masse brugbare redskaber til at kunne præstere under pres, styre mine tanker og meget andet som hjælper mig til dagligt og ved konkurrencer. Jeg har fundet en ro i at spille kampe og stresser meget mindre i kampsituationer.

Det jeg godt kan lide ved Anna er, at man kan snakke om alt, og at vi sammen lægger planer/rutiner ud fra, hvad der vil fungere bedst for mig samt udvikle mig personligt og gøre fremskridt i min sport.

Har man brug for en snak inden kamp eller et selvtillidsboost i løbet af ugen er Anna altid klar til det! 

⭐⭐⭐⭐⭐

Frida Jessen - Dressurrytter 

Da jeg startede mit forløb ved Anna, havde jeg fx. meget svært ved at tage til undervisning, da jeg ikke kunne tage imod konstruktiv kritik af min underviser uden at blive frustreret og ked af det.

Min tilgang til stævner har også rykket sig markant undervejs!

Fx. ramte min mor og jeg et stort rådyr på motorvejen på vej til sjællandsmesterskabet, og vores bil gik i stykker, vi kunne derfor ikke køre videre og måtte vente på en ny bil kom og hentede os. Vi ankom 10 min inden min starttid og alligevel gik jeg på banen med ro, fokus og overskud, fordi jeg har lært og ligge en god plan og lave nogle fokuspunkter som jeg altid tager med på banen. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Caroline Klima - Mor til dressurrytter 

Forløbet med Anna har betydet at Caroline står selvsikkert, og uden tøven har styr på situationer der kan opstå. Caroline står så stærkt den dag i dag, at hun fremlægger uden problemer, selv tager initiativ til at løse en opgave og tør snakke med folk hun ikke kender.
Caroline har et øget fokus på alt det gode, og
idag har hun fået så meget mod og lyst til at kaste sig ud i ting også selvom det betyder hun gør det helt alene.
 
Annas dejlige humør smitter så man har simpelthen verdens gladeste unge menneske efter en session med Anna. Det er guld værd så meget hun rykker dem!

⭐⭐⭐⭐⭐

Yasan Ibrahim, Ungsenior Tennisspiller 

Mit mentaltræningsforløb med Anna har virkelig sat mig på det rigtige spor. Det har gjort at jeg kan spille mere frit, fordi jeg har lært at tage mit fokus og bruge min energi smart. Jeg har lært at tale mig selv positivt op uden at være egoistisk. Jeg har lært at sætte stærke mål og jeg har fået værktøjer til at blive ved at kæmpe for dem trods modgang.


Jeg har samtidigt fundet ud af hvilken mental forberedelse, der får mig til at præstere bedst. Forløbet har givet mig et andet syn på livet - der er flere løsninger end en (og end min)!

Anna er lyttende, men sætter mig samtidigt steder hvor jeg lærer at finde løsninger og se muligheder. Mit mindset er så skarpt nu!


Hvis du vil nå noget med din sport - så tag fat i Anna!


⭐⭐⭐⭐⭐

Benny Pedersen

- Sportsdirektør Team Zealand Cycling

Jeg har som sportsdirektør for et juniorcykelhold haft med unge elitesportsudøvere at gøre i en del år.
Da jeg havde brug for ekstra kompetencer, tog jeg kontakt til Anna. Det gav en masse til holdet, som består af ni ryttere i alderen 17-18 år.
Hen over vinteren havde vi workshops, hvor Anna lavede øvelser med drengene. Primært om samarbejde og om at lære hinandens styrker og svagheder at kende, for netop at kunne hjælpe hinanden under konkurrencerne.


Anna fik i den grad drengene til at samarbejde, og hun fik dem løftet som et team.
Flere af dem har også været i forløb med hende enkeltvis, og efter få sessioner med drengene, er der klart kommet en anden dynamik på teamet.

⭐⭐⭐⭐⭐

Natasja Madsen - Springrytter 

Jeg kan absolut kun anbefale et forløb med Anna. Jeg har rykket mig mentalt, særligt til stævner hvor jeg er blevet venner med min nervøsitet. Derved kan jeg nu fokusere på min opgave, min banegennemgang og mine mål. 


Ved samtalerne har jeg fået værktøjer, som jeg udover min ridning også bruger i skolen til både eksaminer og terminsprøver. Det her - det virker!

Da jeg gik ind i forløbet, var jeg helt alene med mine tanker. Men efter Annas hjælp, har jeg lært forskellige redskaber og værktøjer, jeg kan bruge til at håndtere mine tanker, mit spil og min energi.


Det har hjulpet mig meget, og jeg har set stor udvikling. Hvis du kender til at være alene med dine tanker, så synes jeg helt sikkert du burde tage kontakt til Anna!

⭐⭐⭐⭐⭐

Nicholas - Bordtennisspiller 

⭐⭐⭐⭐⭐

Anton P. - Cykelrytter

Mit forløb med Anna har været det vildeste. På blot 6 sessioner formåede hun at vende mit mindset fra opgivende - til at være en ægte fighter. Jeg har rykket så mange grænser og jeg føler mig skarp.

Jeg har lært at blive bevidst om mine tanker, mine følelser og min krops signaler. Ting jeg troede var tøsede, men som hjælper mig enormt til at være på toppen af mit game. 3 måneder og jeg er en opgraderet version af mig selv.


Tusind tak Anna. Du er guld værd.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lillian Hansen - Dressurrytter 

Jeg har altid haft lyst til mere end jeg havde mod til. Og været god til at fortælle mig selv, at jeg ikke kunne noget, fordi jeg var dum og bange. Anna lærte mig fra starten om at være glad når noget lykkedes og gå let henover det som var mindre godt.


Anna har været ved min side når jeg har været ked af det, vred og frustreret. Og hun har altid haft en plan for hvordan jeg kom videre. Jeg føler ikke længere, at jeg har nogen begrænsning. Modet kommer selvfølgelig ikke fra dag til dag, men nu kan jeg løse de problemer der opstår. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Annelouise Thomsen - Dressurrytter 

Anna har en ro over sig, som smitter af. Hun formår at få mig som rytter til at vokse med opgaven og føle mig tryg med det, jeg foretager mig. Anna har hjulpet mig til at se nye muligheder i ting jeg ellers havde givet op på. Allerede efter første session kunne jeg mærke en kæmpe forskel - jeg fandt mine styrker og det løftede mig.


Efter kun 2 sessioner vandt jeg en MB uhæmmet, bekymringsfrit og med et stort smil. Jeg giver Anna de bedste anbefalinger.

⭐⭐⭐⭐⭐

Max Andersen - Bordtennisspiller 

Hvis du vil lære hvordan du undgår at spænde ben for dig selv, og istedet udnytte dit potentiale - så er det Anna du skal have fat i! Jeg er blevet bevidst om at jeg altid har et valg. Jeg kan selvprogrammere mine tanker til at hjælpe mig. Det kræver træning - men den kan jeg udføre imens jeg alligevel bruger al min fritid i hallen. 


Det er så vanvittigt hvor meget man kan rykke sig fysisk, når mindsettet spiller, øjnene ser muligheder og rygsækken bliver fyldt op med positive erfaringer.


Det har været et vildt forløb. Jeg er på 3 mdr. blevet en helt anden spiller, ven, søn og jeg er blevet min egen leder. Tak Anna. Du har mange skøre ideer - men de ideer har åbnet mit mindset og forbedret mine resultater. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Lærke Jacobsen - Springrytter

Da jeg gik i forløb med Anna havde jeg i lang tid ramt hovedet mod muren, samtidig med at min selvtillid var helt i bund. Jeg tvivlede enormt meget på egne evner og havde svært ved at finde løsninger. 


For hver session har Anna givet mig nye udfordringer, der har tvunget mig ud af min komfortzone, og har givet mig modet til at kaste mig ud i noget nyt.

⭐⭐⭐⭐⭐

Tina Madsen - Mor til springrytter

Natasja har fået ro på sig selv, samt opbygget selvtillid til selv at springe ud i opgaver og løse dem selv med et smil.

Alt den hjælp ud fra samtaler samt hjælp ved en opringning, når det var svært inden eksamen eller et stævne, er totalt guld værd. Så man kan komme videre og få løst opgaven, total klar til næste klasse eller prøve :-) Alt værktøjet der er kommet i rygsækken, kan Natasja bruge i fremtiden.

Vi takker Anna for godt samarbejde og ser frem til det nye år! 

Vil du også lære det Risingstars kan? 

Så lad os tage en snak! Samtalen er gratis og uforpligtende.

Det er her vi sikrer at vi er det rette match - og at du er klar til at udvikling!