Velkommen!

Jeg hedder Anna Lang

Mentaltræner og performancecoach for RisingStars!


Jeg tror på, at det er SUNDT at bevæge os på usikker grund. Hvis vi altså har en mental strategi med os til at gennemføre!


Med mig som din mentaltræner, sikrer du dig selv altid at have en i dit ringhjørne. Jeg tror på dig og jeg tror på dine drømme. Der er altid en vej frem.


Dagligt træner jeg ambitiøse sportsudøvere som dig i min Risingstar-metode, der bygger på de 3 færdigheder et menneske under stort pres skal kunne mestre for at nå i mål uden ar på hjernen. Fokus, mod og ansvar.


Jeg træner dig til at præstere på dine styrker og til at tackle livet i og udenfor sporten med et smil. Jeg træner dig til at finde ro og overskud midt i kaos.Jeg lærer dig at knække dine mentale koder, så du tør at satse og gå efter guldet. 


Jeg udfordrer mig selv fysisk og mentalt ved bl.a. at deltage i diverse 5, 10 og 1/2 marathondistancer, samt på mammutmarch 55 km. Jeg tester altså løbende de mentale værktøjer af, så de er knivskarpe til mine RisingStars.


Er du klar til at opnå din drøm? Tag rejsen med mig!


Anton P. - Cykelrytter

⭐⭐⭐⭐⭐

Mit forløb med Anna har været det vildeste. På blot 6 sessioner formåede hun at vende mit mindset fra opgivende - til at være en ægte fighter. Jeg har rykket så mange grænser og jeg føler mig skarp.


Jeg har lært at blive bevidst om mine tanker, mine følelser og min krops signaler. Ting jeg troede var tøsede, men som hjælper mig enormt til at være på toppen af mit game. 3 måneder og jeg er en opgraderet version af mig selv.


Tusind tak Anna. Du er guld værd.


Drømmer du om at turde, handle og vinde mere? 

Så lad os tage en snak! Samtalen er gratis og uforpligtende.

Det er her vi sikrer at vi er det rette match - og at du er klar til at udvikling!