Velkommen!

Jeg hedder Anna Lang

Mentaltræner og sportscoach for RisingStars!


Dagligt træner jeg nemlig ambitiøse sportsudøvere, til at sætte sig store mål - og til at nå dem ved hjælp af min RisingStar strategi. Jeg lærer dem at udnytte deres mentale kapacitet!


Jeg hjælper unge sportsudøvere med at præstere på deres styrker, skabe overskud og opnå robusthed til at tackle livet med et smil. Jeg træner dem til at finde ro og overskud midt i kaos. Jeg lærer dem at knække deres mentale koder, så de tør at udnytte deres fulde potentiale! 


Jeg udfordrer ofte mig selv fysisk og mentalt ved bl.a. at deltage i diverse 5, 10 og 1/2 marathondistancer, samt på mammutmarch 55 km. Jeg tester altså løbende de mentale værktøjer af, så de er knivskarpe til mine RisingStars.  


Jeg tror på, at det er SUNDT at bevæge os på usikker grund. Hvis vi altså har en mental strategi med os til at gennemføre! 


Med mig som din mentaltræner, sikrer du dig selv altid at have en i dit ringhjørne. Jeg tror på dig og jeg tror på dine drømme. Der er altid en vej, hvis du er villig til at gå på den. Er du klar til at opnå din drøm? Tag rejsen med mig!

Anton P. - Cykelrytter

⭐⭐⭐⭐⭐

Mit forløb med Anna har været det vildeste. På blot 6 sessioner formåede hun at vende mit mindset fra opgivende - til at være en ægte fighter. Jeg har rykket så mange grænser og jeg føler mig skarp.


Jeg har lært at blive bevidst om mine tanker, mine følelser og min krops signaler. Ting jeg troede var tøsede, men som hjælper mig enormt til at være på toppen af mit game. 3 måneder og jeg er en opgraderet version af mig selv.


Tusind tak Anna. Du er guld værd.


Drømmer du om at turde, handle og vinde mere? 

Så lad os tage en snak! Samtalen er gratis og uforpligtende.

Det er her vi sikrer at vi er det rette match - og at du er klar til at udvikling!